Gode produkter for tørr hud!

Sminkefjerner og rens
Tata Harpers Nourishing Oil Cleanser fjerner skånsomt makeup og renser huden.
For å fjerne makeup: Masser oljen over ansiktet og tørk vekk sminken med en bomullspad eller våt klut.
For å rense huden: Påfør oljen direkte på huden uten vann og masser inn i sirkulære bevegelser. Når huden har absorbert alle næringsstoffene i rensen renser du med varmt vann og evt. klut.
Rensen kan også brukes i hårtuppene før du vasker det for å tilføre ekstra fuktighet.

Erno Laszlo Hydra Therapy Cleansing Oil er en annen oljebasert fuktgivende rens. Huden blir mykere og glattere uten å se oljete ut. Inneholder bl.a. avocado, jojoba, druekjerner, aprikos og sesamolje i tillegg til vitamin B5 med antioksidanter som beskytter huden. 

Toner
Erno Laszlo Hydraphel Skin Supplement er en fuktgivende toner med Provitamin B5 som beskytter og beroliger sensitiv, tørr og irritert hud.

Fuktighetskrem
Själ Kura er en intensiv fuktighetskrem som er utvilket for tørr, skadet og voksen hud. Den kan alternativt også brukes som nattkrem. Selv om den er for tørr hud oppleves konsistensen som behagelig og lett absorbert.

Øyekrem
Erno Laszlo OchPhel Emmolient Eye Cream er en intensiv øyekrem som kjøler ned, strammer opp og tilfører fukt.

Olje
Aesop Damascan Rose Facial Treatment er en potent nærende behandling for ekstremt tørr hud. En intensiv kur med vitamin E og A som lindrer uttørket hud.

 

Serum
Verso Hydration serum tilfører umiddelbart fuktighet til huden med Vitamin B3 som reparerer tørr hud.

Kropp
Tata Harper Revitalizing Body Oil er en luksuriøs kroppsolje som absorberes raskt og tilfører maksimalt med fuktighet. Bruk på fuktig hud etter å ha dusjet, så trenger du ikke like mye produkt som på tørr hud. 

Santa Maria Novellas badeoljer er fantastiske å ha i badekaret. Tilfører fukt og nydelig lukt mens du bader.

Rodin Olio Lusso Body Oil kan påføres direkte på tørre områder på kroppen, eller masseres inn i hele kroppen i eller etter dusjen. 

 

← Eldre Nyere →