Verso Sheet Masks

Skrevet av Christianne M Aamodt den

Verso lanserte i mars tre nye ansiktsmasker som på kort tid har fått mye oppmerksomhet og omtale.

En pakke inneholder fire såkalte "sheet masks". Hver maske er delt i to slik at du kan tilpasse dem til ditt ansikt. Øyenmasken har en del til hvert øye.

”Intense Facial Mask” er en antiage fuktmaske med Retinol 8.
Retinol er den ingrediensen som vitenskapelig er vist å ha flest "hudforbedrende" kvaliteter og er den mest effektive ingrediens for å bekjempe hudens aldringstegn.
Verso har utviklet en ny type Retinol, Retinol8, som er 8 ganger mer effektiv en  retinol i samme dose, men som har mindre bivirkninger (tørrhet, flass, irritasjon). Retinol stimulerer hudens produksjon av kollagen som gjør at huden ser yngre, friskere og mer fuktet ut.
Geleen er laget med grapefruktekstrakt, Centella Asiatica, Ceramid-3 og Canola Olje. På grunn av hydrogel-teknologien vil masken gjøre at du får fullstendig utbytte av ingrediensene og huden får fuktighet i opptil 30 timer etter masken.

”Deep Hydration Mask” har ingen retinol, men gir en enda dypere mer intens fuktkur. Den er dermed perfekt å bruke i sommer etter en dag i solen eller generelt på hud som trenger en boost.
Masken består av blant annet av AMF (Artificial Hydration Factor) som gjør at huden klarer å holde på fuktigheten opptil 120 timer etter at masken er påført, samt Hyaluronsyre, Grapefruktekstrakt og Ceramid-3.

”Reviving Eye Mask” er en fuktgivende antiage maske med Retinol 8 for øyeområdet. Den inneholder bla.a. Hyaluronsyre, Grapefruktekstrakt og Canola Olje og binder fuktigheten i huden i opptil 30 timer. 

Maskene er helt fantastiske, du ser og føler resultater med en gang du tar den av.
Anbefales!

 

Her er noen reviews fra nettet av maskene: 


Hey-Woman
Observer.com
Back to Beauty


← Eldre Nyere →