Soleil Toujours, Økologisk luksussolpleie av høyeste kvalitet til påskesolen

Skrevet av Christianne M Aamodt den

Historien til Soleil Toujours begynner da en mor til tre blir mer og mer oppmerksom på de farlige stoffene som ofte finnes i solkremer.

Hun sto mellom to valg; enten å godta kjemikaliene som er tilsatt solkremene, eller å smøre seg inn med tykk hvit krem som aldri trekker inn i huden.

Ingen av disse alternativene virket fristende, og Valerie McMurray bestemte seg for å finne en løsning.

Visjonen var å revolusjonere måten vi ser på solkrem – å kombinere moderne glamour med eksepsjonelle produkter av høy kvalitet.

I Soleil Toujours har du fantastiske formulaer basert fra verdens beste, tryggeste, natulige og økologiske ingredienser.
Ungdommelig og sunn hud starter alltid med solpleie. Ingen andre produkter kan beskytte huden som solkrem og forhindre tidlig aldring. Så mye som 80% av førtidige aldringstegn kommer av solskader.

Med Soleil Toujours får du bredspektret UV-beskyttelse i kombinasjon med antioksidanter og anti-age aktive ingredienser som forhindrer fine linjer, rynker, hyperpigmentasjoner, ujevn farge, elastisitetstap, tørrhet, solbrenthet og betent hud.

Mineralfilter, eller fysisk filter tilfører en bredspektret beskyttelse, og holder seg på hudens overflate. Alle produktene inneholder EcoSunComplex som er en kjerne-ingrediens med rød alge, vitamin C, vitamin E, og Bisabobol.
Alle produktene er også veganske, glutenfri, alltid uten parabener, syntetiske stoffer, parfyme eller andre allergener. Forpakningen er resirkulerbar. 

Produktene er hvite når du tar de på, slik at du skal se akkurat hvor du har smurt deg, men får en helt transparent finish og fungerer også utmerket under make-up.

Kjøp Soleil Toujours.

Foto: Slim Aarons

← Eldre Nyere →