Byredo Open Sky

“While being stuck in one place, our memories have become particularly vivid – and what I remember most often is travel. Beyond the physicality of spaces, that idea of movement – of journeys, of being on your way somewhere – is something I truly miss. The void that exists in between places: I wanted to capture that.”
– Ben Gorham, Grunnlegger og Creative Director, Byredo

Open Sky er en hyllest til opplevelsen av å reise. Den ble komponert i en tid da verden stod på vent, og skal dufte som det vi kun hadde mulighet til å drømme oss bort i, nettopp opplevelsen av å reise. Open Sky dufter som opplevelsen av at luften er fylt av forventninger til det som venter. Gjennom å utforske selve tomrommet mellom avreise og ankomst, og fascinasjonen av å se ut på den evige horisonten som forbinder reisen, er dette en duft som verken eksisterer her eller der, men omfavner det som ligger i mellom.

Open Sky en personlig og grenseløs duft. Toppnoter av frisk pomelo og hempblader, løfter frem følelsen av begeistrede forventninger. Hjertenoter av en sensuell Palo Santo-røkelse og sort pepper, samt en fyldig og varmende vetiver, gir en kontrast og ny dimensjon til den friske sitrusen, og gir opplevelsen av uendelige muligheter.

Duften kommer i begrenset opplag, og er tilgjengelig fra i dag, 6. mai. De første som kjøper parfymen får også med en vannflaske fra Byredo. Antall vannflasker på lager er få, så det er førsteperson til mølla!

 

← Eldre Nyere →