MASKER som gir litt *twinkle*

Skrevet av Christianne M Aamodt den

Føler du deg litt *meh*? Prøv en av våre fantastiske masker for å få en glødende start på helgen!

Intense Facial Mask fra VERSO gir en oppstrammende fuktighets-boost som (gjerne sammen med en peeling i forkant) blir en super ansiktsbehandling! En fantastisk sheet-maske som skal sitte på i 20 minutter (Kommer i pakke med 4 stk) 

Kashmir Saphir Perfecting Mask fra själ gir huden spents og glød og passer perfekt når du er sliten og det synes på huden. Aller best er den i kombinasjon med själ's Pearl Enzyme Exfoliating Mask og du kan gjøre hele behandlingen på 20 minutter.

For stresset og irritert hud og hud med urenheter og tette porer er Rescue Mask fra Eve Lom super. Masken har vunnet In Style's pris for “Best Mask for Congested Skin” 7 år på rad. Også nydelig etter lange flyturer og på hoven dagen-der-på hud. 15-20 minutter og du er klar for verden!

Trenger huden din en skikkelig detox vil du elske Tata Harper's Purifying Mask. Denne masken renser huden i dybden og har en kjølende effekt. Huden oppleves jevnere, porer ser mindre ut og du er klar for helg med og uten makeup. Masken skal sitte i 10-20 minutter før den fjernes med kaldt vann.

Føler du deg ekstra tørr i overgangen fra sommer til høst? En fuktmaske vil både føles og synes veldig godt! Skal du ut på kvelden og ha på deg makeup er tørr hud også en veldig dårlig base- makupen blir ujevn og fine linjer og rynker synes ekstra godt. Prøv Tata Harper's fantastiske Moisturizing Mask (kan brukes over natten eller som en rask 10-15 min behandling) som gir en myk, glatt hydrert hud med glød eller Aesop's nærende og lindrende Blue Chamomile Facial Hydrating Mask som gjør at huden føles frisk, fornyet og myk. 

 

← Eldre Nyere →