Solbeskyttelse

Posted on June 01, 2016

Solbeskyttelse er viktig året rundt. Nordmenn er blandt de som er dårligst på solbeskyttelse i verden. Hvert år er vi på hudkreft-toppen som følge av dårlige solvaner, og antall nordmenn som får hudkreft øker hvert år.

Norge er også det landet i Europa med flest dødsfall som følge av føflekkreft. i 2013 døde 327 nordmenn av føflekkreft. Til sammenlikning døde 190 personer i trafikken.

I tillegg er solfaktor det viktigste steget i når du bekjemper tidlige aldringstegn. De fleste rynker og fine linjer kommer fra stråler, så beskyttelse er viktigere enn dyre anti-age kremer.

Bruk nok solkrem, smør deg ofte om du er kontinuelig i solen og pass på når solen er sterkest.

Vi har flere forskjellige typer solkremer og solprodukter for forskjellig bruk som er milde mot huden, og som kan brukes av hele familien.

Hverdagsbruk
Det anbefales at man bruker solfaktor året rundt i ansiktet, men spesielt i sommermånedene der du er ekstra utsatt for UVA og UVB stråler.
Til vanlig hverdagsbruk enten her i oslo, eller en annen byferie anbefaler vi 
Supergoop City Sunscreen serum
Et lett serum med solfaktor 30. Brukes oppå annen hudpleie.
Spray gjerne på Supergoop Defense Mist med SPF50 utover dagen som matter ned huden og beskytter. Den kommer i en liten veskestørrelse, og en større til å ha med f.eks på stranden. 
Supergoop! CC Cream med faktor 35. En av våre bestselgere. Lett til medium dekkevne og fantastisk naturlig resultat. Passer alle hudtyper.
Supergoop lager også en leppepomade med solfaktor 30.

Solferie / Strand
Skal du på strandferie anbefaler vi en tykkere mer beskyttende solkrem
Soleil Toujours er et økologsik luksus solpleiemerke, deres Sunscreen Body Mist er perfekt til lange stranddager. Den inneholder fysisk mineralsk filter, kjennes tynn og lett ut, men beskytter godt. De har også en bodylotion til kroppen om man foretrekker det.
Soleil Toujours har også en solkrem til ansiktet som kjennes tykkere, den er hvit med en gang, men når du smører den ut blir den gjennomsiktig.
Skal du på feire med hele familien anbefaler vi Supergoop Everyday Summerpump med solfaktor 50. 
Aesop har en bodylotion med solfaktor 50 som både mykgjør og beskytter.