Nyhetsbrev # 5

Posted on May 21, 2014 | Posted under hairdesignaccess, nasomatto, nyheter, rms, sergelutens, sylvainlehen, verso

Nyhetsbrev # 5

Våren 2014 har vært full av nyheter og forandringer!

I februar flyttet vi til større og lysere lokaler, der Rizzo lå tidligere. Dette er en midlertidig løsning og vi skal i løpet av sensommeren bygge en ny butikk. Vi har mange spennende planer og nyheter for fremtiden så stay tuned! Følg oss gjerne på Instagram under @heaven_scent_eger og på Facebook (Heaven Scent).  

 

  NYE MERKER PÅ HEAVEN SCENT 

RMS BEAUTY

Økologisk merke fra USA, grunnlagt av Rose-Marie Swift. Swift har jobbet som makeupartist i over 20 år, blandt annet for verdens største motemagasiner, fotografer, og motehus. I tillegg er hun fast sminkør til supermodeller som Miranda Kerr og Gisele Bundchen. RMS Beauty jobber for å forandre måten kvinner bruker makeup på. Med sminke som ikke bare er fri for kjemikalier, men som i tillegg bidrar til å reparere og nære huden.

Living Luminiser er mest sannsynlig den beste highlighteren i verden!

RMS Beauty kan du kjøpe her.

 

 VERSO SKINCARE

Verso er et helt ny antiage hudpleieserie fra Sverige, som allerede har rukket å bli ekstremt populær. Verso er i kategorien Cosmoceutical Skincare og  bruker en helt ny type patentert Retinol, som er 8 ganger mer kraftfull enn vanlig retinol men som er mer stabil og skånsom mot huden. Serien er fri for farge, parabener, mineraloljer og andre skadlige substanser. Omfattende kliniske studier viser at produktene er sikre og effektive, og øker produksjonen av kollagen i huden, som gjør huden fyldigere. Handle Verso her.

 

NASOMATTO

Nasomatto er et lite parfymehus basert i Amsterdam. Alle duftene er svært konsentrerte (Extrait de Parfum) og har på kort til oppnådd kultstatus.

Duftene er skapt av italieneren Alessandro Gualtieri, og lukter helt unikt. Må prøves! Her finner du Nasomatto.

 

 

SERGE LUTENS

Vi er veldig stolte av vårt nyeste tilskudd Serge Lutens, som vi er eneforhandlere av i Skandinavia. Lutens er en visjonær med ikonstatus i mote- og skjønnhetsbransjen: Legendarisk fotograf, makeup-artist og direktør for Shiseidos internasjonale image. Hans parfymehus er en verden av utsøkte drømmer og følelser, der de mest verdifulle, sjeldne essenser er vevd sammen til unike harmonier. Disse vakre duftene er en reise i tid og rom og tar oss til steder moderne parfymekunst sjelden gjør. Dette er olfaktoriske dikt, små kunstverk, med slående orginalitet og skjønnhet.

Mange har ventet på disse parfymene, og endelig er Beige Collection, Black Collection, Cologne-serien og Travel Spray i limited edition i hus. Handle Serge Lutens her.

SYLVAIN LE HEN – HAIR DESIGNACCESS

HAIR DESIGNACCESS ble startet av Sylvain le Hen I 2003 I Paris. Le Hen lager en kolleksjon bestående av luksushårpynt, og er kjent for sin moderne, artistiske stil. Hvert produkt er håndlaget I Frankrike, med fokus på design og eleganse.