Måter å bruke Tata Harpers fantastiske bestseller "Resurfacing Mask" på

Posted on October 10, 2014 | Posted under hudpleie, tata harper

Tata Harper Resurfacing mask er en aktiv behandlingsmaske som gir deg en øyeblikkelig glød. Den fremskynder cellefornyelsen, minimerer porer og reduserer rødhet med 11 aktive ingredienser. Tata Harper har egne tips for bruk av produktene, så du får mest mulig ut av de, og en skreddersydd behandlig for din hudtype og problemer. Her er noen tips for bruk av masken, som både er en bestseller og personalfavoritt på Heaven Scent.

For klassisk bruk av masken - som vil eksfoliere, jevne ut og mykgjøre huden mens den trekker sammen porene, og bekjemper giftstoffer og betennelser - kan du påføre et tykt lag på ren hud og la det virke i 20-30 minutter.

Tatas dyprensrituale: En gang i uken bruker Tata Clarisonicbørsten sin med Regenerating Cleanser for en ekstra dyp eksfoliering og polerende behandling, hun påfører deretter øyeblikkelig masken. Denne prosessen garanterer myk, superren hud som er klar for en ny uke.

Hvis du har hud som er utsatt for akne, kan du kombinere litt av Tatas Regenerating Cleanser med masken, for å bekjempe utbrudd og kontrollere fet hud. De aktive enzymene i cleanseren vil bidra med komplett eksfoliering av huden, og skånsomme bakteriehemmende ekstrakter som Grapefrukt og Willow Bark vil hjelpe med å behandle og redusere kviser, i tillegg til å roe ned eksisterende betennelser. Denne miksen kan fungere godt med Tatas Refreshing Cleanser også, hvis du har mer sensitiv hud.

For å takle fet hud med store porer og hyppige kviseutbrudd, kan du kombinere tipset over med et dobbelt maskelag minst 3 ganger i uken i en mnd. Etter den første måneden kan du redusere hyppigheten, og påføre masken en gang i uken. Å holde seg trofast til denne behandlingen er viktig for å kunne se resultatene. Når du skal legge to lag med maske påfører du først et, og lar det tørke i 2-3 minutter før du påfører det andre laget. Når du holder deg til denne rutinen vil den gjøre at huden naturlig over tid kontrollerer talgproduksjonen (ansiktsoljen), den vil minske porer, mykgjøre, glatte ut og tone huden, og over tid vil huden komme i balanse.

For å virkelig få det meste ut av de aknebekjempende fordelene ved masken, kan du prøve en damprens. Først påfører du masken på ansiktet mens du har en kjele vann til oppkoking på ovnen. Når vannet koker kan du ta det av varmen, og lene ansiktet ditt over kjelen. Draper et hådkle over hodet for å fange opp all dampen, og ta dype åndedrag. Dampen vil hjelpe de aktive ingrediensene i masken å penetrere huden for å virkelig rense huden i dybden, redusere porene, og bli kvitt døde hudceller, forurensing og andre giftstoffer. Vent helt til vannet ikke damper mer, rens så ansiktet med varmt vann. (Dette tipset kan du også kombinere med de første to tipsene for optimal dyprens) Dette vil garantert etterlate huden din ren og glødende.

For å hjelpe til med å behandle kviser og urenheter, påfør litt maske på kvisen, eller problemområdet, og la det virke over natten. Dette vil redusere rødhet og hovenhet med aktive ingredienser som Witch Hazel og Willow Bark. Willow Bark er en naturlig kilde til salisylsyre og har antibakterielle og sammentrekkende egenskaper som vil hjelpe med å bekjempe akne, uten sterke uttørkende kjemikalier. Dette vil også forhindre bakteriene i å spre seg over natten.

For øyeblikkelig sunn glød på farta, kan du påføre 2 lag med masken og la det virke i kun 10 minutter. Igjen - vent et par minutter før du påfører det andre laget med maske. Dette er en super balanserende behandling, for eksempel til en morgen huden din kjennes ekstra fet ut. Den vil også minimere porene og forbedre hudkvaliteten i en fei.

La masken virke mens du trener! Varmen som kroppen produserer vil hjelpe med å aktivere enzymene i masken, og når porene dine åpner seg for å naturlig avgifte kroppen når du svetter, vil de være klare til å motta de dyptrensenre og eksfolierende effektene fra maskens enzymer. Når du renser masken etter treningsøkten vil du føle deg renere enn noensinne. Masken tørker på huden, så ingen vil være i stand til å se at du har den på.

Foto: Intothegloss

Hvilken måte fungerer best for deg?