NYKR

Posted on December 04, 2012 | Posted under hudpleie, kortreist, ny serie, nyhet

Velkommen NYKR

Mange av dere kjenner Cecilie Egeberg fra butikken. Hun er et multi-talent med mange jern i ilden og nå har hun lansert NYKR. Sjekk ut produktene i butikken vår på Eger og her. We LOVE it!

Nykr er naturlige dufter og hudpleie som er hånd –og hjemmelaget i Oslo. Nykr er rå natur i enkel og ren innpakning. Alle ingrediensene er 100% naturlige, mange av dem økologiske. Nykr produseres i et lite kjeller-laboratorium på Bestum i Oslo og blir ned til den minste detalj håndtert med kjærlighet og omtanke. Prisene vil variere etter hvilke ingredienser som er i produktet, så hvis du lurer på hvorfor en leppepomade koster mer en en annen er det enkelt og greit derfor. 

Produktene inneholder kun naturlige  konserveringsmidler og blir laget i små partier, slik at du kan være sikker på at de er rykende ferske. Det vil nok være utsolgt i ny og ne, men da er det ikke lenge før Cecilie tryller frem nye partier fra kjeller-lab'en sin. Holdbarhetstiden er minimum et år med mindre annet er spesifisert.

Foreløpig er det få produkter som har sluppet gjennom Nykr-nåløyet, men det kommer flere etterhvert, så 'stay tuned'. 

Du lurer sikkert på navnet 'nykr', som nesten er umulig å uttale. Uttal det som du selv vil. Men nykr betyr 'nøkken' på gammelnorsk.