Dries Van Noten par Frédéric Malle

Posted on April 23, 2013 | Posted under bruno jovanovic, dries van noten, frédéric malle, ny serie, nyhet, portraits by frédéric malle

Dries Van Noten par Frédéric Malle er kanskje årets mest spennende duftsamarbeid og den første duften i en ny serie, Portraits by Frédéric Malle, der målet er å oversette universet til mennesker og merker Malle beundrer, til duft. Det er bare å glede seg til fremtidige utgivelser!


Dries Van Noten par Frédéric Malle er resultatet av et samarbeid mellom designeren selv, Malle og den svært begavede nesen Bruno Jovanovic. Duften er bygget rundt naturlig sandeltre. Den meleaktige duften av Santal Mysore er tilført vaniljeaktig sødme inspirert av  flamsk bakverk med vanilje, ethyle maltol, sacrasol (sulfurol) og Peruvian balm. Denne monumentale varmen blir dempet av en stor dose jasmin absolute og en musknote. Et hint av safran og patchouli gir duften en unik, nesten læraktig note. En overdose sitron og bergamot gir duftens svært moderne struktur et løft og den får tidløsheten til de store parfymene fra begynnelsen av 1900-tallet. Dette er en meget kort formula bygget opp av fantastiske råvarer som genererer en nøktern men distinkt sensualitet. Med andre ord en svært vellykket tolkning av Dries Van Notens univers. Anbefales!

 

http://vimeo.com/user16557988/dries-van-noten-by-frederic-malle