A Lab on Fire - Let the Mystery Take Over

Posted on February 01, 2016

A LAB ON FIRE er et parfymehus som samarbeider med de største talentene innen parfyme for å skape originale dufter av høyeste kvalitet.
Hver duft er laget av en av verdens mest kjent neser, og konseptet er at de er moderne, raffinerte og rike.

Carlos Kusubayashi ble født i Sao Paulo og er oppvokst i Japan, og er en ekte moderne håndverker og nomade.
Etter skoleårene jobbet han i 7 år for en master-"Kyoji", en håndverker som spesialiserer seg på kalligrafi eller malerier på diverse overflater.
En kunstsamler fra Paris la merke til Carlos’ ferdigheter, og ansatte han for et stort restaureringsprosjekt på hans Asiatiske kunstkolleksjon.

 Etter jobben i Paris flyttet han til New York hvor han ble en del av et kunststudio i Brooklyn. Her møtte han også en skulptør som jobbet med å duftsette skulpturene sine med avant-garde dufter.
De begynte å jobbe sammen, og eksponeringen av duft gjennom samarbeidet inspirerte Carlos til å skape sin egen parfyme.

 I 2011 lanserte Carlos L’Anonyme ou OP-1475-A, den første duften av A Lab On Fire. I motsetning til duftene han hadde skapt sammen med skulptøren, ville Carlos skape en duft som var enkel men raffinert. Han fikk hjelp av Olivier Polge (som jobber for Chanel) til å skape en moderne, minimalistisk og fengslende duft.
Etter å ha skapt de to neste parfymene i serien i 2012; What we do in Paris is Secret og Sweet Dreams 2003 med Dominique Ropion og Thierry Wasser, tok den nomadiske siden ved Carlos over, og han søkte øde landskap og ensomhet og bosatte seg i en liten landsby i den vidstrakte ørkenen i Vest-Texas.

 A Lab On Fire fortsetter å skape moderne og raffinerte dufter i samarbeid med neser i verdensplassen. Oppdag duftene her