CIRE TRUDON

Posted on September 13, 2016

Cire Trudon er verdens eldste og mest prestisjefylte stearinprodusent. De har hatt sin butikk og produksjon i Paris siden 1643, og har levert lys i århundrer til franske konger og hoff, Napoleon, de viktigste franske kirker og til det franske (velstående) folk. Disse lysenes uovertruffne kvalitet har gjort at Cire Trudon den dag i dag leverer lys til kvalitetsbevisste mennesker i hele verden.

I 2006 lyste Cire Trudon atter en gang opp Marie-Antoinette, denne gangen i Sofia Coppolas film fra Versailles, og i 2007 sto Ramdane Touhami for en gjennoppstandelse av Trudon: Hans fantastiske duftlys som ser tilbake i historien for parfymert inspirasjon er olfaktoriske reiser tilbake til fortiden vi mer enn gjerne blir med på!

Lysene til Cire Trudon er av helt eksepsjonell kvalitet. Om du tar vare på lyset riktig vil det aldri sote, og ingen voks vil sitte igjen på sidene av glasset.
Alle lysene er håndlaget, håndpakket og glassene er håndblåst i Toscana. Formen på glassene er inspirert av champagnebøtter.

Voksen er vegetabilsk og vekene er laget av ren bomull. Lysene inneholder ingen substanser på Greenpeaces OSPAR-liste og ingen tungmetaller eller pestisider er brukt i produksjonen. Lysene er 100% nedbrytbare. 

Den Britiske maleren og illustratøren Lawrence Mynott har laget unike illustrasjoner for hver enklet duft i serien. 

Kom innom og finn din favoritt, eller les om de forskjellige duftene her