Tata Harper snakker skjønnhet og økologi med L'Officiel Paris

Posted on March 06, 2017

Tata Harper styrer sitt grønne skjønnhets-imperium fra en gård i Vermont, der hun bor og jobber med mann og tre barn. Her snakker hun med L'Officiel i Paris om sine skjønnhets-rutiner og hvordan hun i hverdagen implementerer grønne tiltak. 

 

Triple Cleanse

Tata Harper snakker om Triple Cleanse- hva er det? Jo- det er å rense huden tre ganger etter hverandre med tre forskjellige produkter som utfyller hverandre! 

Har du matt senvinter-hud? Prøv deg på en triple-cleanse rutine! Går mye fortere enn man tror og gir masse glød! Følger du rense-rutinen med toner, serum og krem har du huden din- på sitt beste.

Start med å fjerne all makeup og annet som ligger på huden etter en dag med Nourishing Oil Cleanser. Masser den enten rett på tørr hud, eller fukt huden litt først dersom du foretrekker en lettere, mer melke-aktig variant. Vask av med varmt vann og gjerne en klut. Denne rensen tar også øyemakeup.

Følg på med Regenerating Cleanser som masseres lett inn i huden og gjerne kan sitte et minutt eller to før den fjernes- igjen gjerne med en klut og varmt vann. 

Så følger du på med Purifying Cleanser som renser porene i dybden og etterlater huden kjølig, frisk og silkemyk. Masseres på fuktig hud og vaskes av med varmt vann.

For å få glød, følger jeg på med Hydrating Floral Essence- en fantastisk toner i sprayform som gir masse fukt (og i tillegg er utmerket til å "sette makeup" samt som fuktightes-boost i løpet av dagen; jeg har den med i vesken og sprayer når jeg trenger en oppløfter)

Neste steg: Concentrated Brightening Essence som jeg ELSKER! Gjør underverker for sliten, matt og blek hud og gjør at serum og kremer gjør en enda bedre jobb! 

Så- serum. Alle fra Tata Harper er helt fantastiske fra Rejuvenating Serum til Elixir Vitae. Bruk et eller fler- de fungerer sammen og hver for seg. 

Og til slutt- fukt etter hudtype. Har du normal-tørr og/ eller voksen hud er Repairative Moisturizer et godt valg. Den kjennes veldig lett ut (og jeg trodde at den aldri ville gi min vinter-tørre hud nok) men den gir masse fukt og pleie -time etter time. For ekstra glød og beskyttelse bruker jeg en dråpe Replenishing Nutrient Complex over kremen. Noen kvelder bytter jeg ut kremen med Moisturizing Mask- den er som en nydelig blanding av serum og olje og du sover med den på.  Restorative Eye Creme tar vare på den fine, sarte huden rundt øynene og gir trette øyne et løft. 

Høres dette ut som noe du ikke har tid til? Hele dette ritualet tar meg 5 minutter  (inkludert de halvannet minuttene ekstra som Regenerating Cleanser sitter på- og som jeg bruker til å gjøre noe annet som å sette på en vaskemaskin). Fem minutter med ren velvære- som også gir fantastiske resultater. What's not to love?

P.S. Rougen Tata snakker om er hennes favoritt Very Naughty og brukes på både lepper og kinn. 

Christianne