Kjær Weis er visjonær, moderne kosmetikk på sitt beste. Utviklet av den danskfødte, New York-baserte make-up artisten Kirsten Kjær Weis, er dette skjønnhet, helse og forsvarlig forbruk i vakker forening: Sminke av høyeste kvalitet med naturlige økologiske ingredienser i den mest luksuriøse, tidløse design med gjenbruksmuligheter. Moderne, rene produkter med den perfekte emballasjen av superdesigner Marc Atlan.

Kirsten har samarbeidet med en av Europas ledende økologiske produsenter og råvarer, naturlige konservanter og pigmenter kommer fra mineraler, planter og markblomster spesielt utvalgt for sine farger, dufter og naturlige egenskaper. Råvarene bestilles et år i forkant for å sikre at de alltid er av høyeste kvalitet. Produktene er 95% økologiske og sertifisert av CCPB (Consorzio per il Controllo dei Prodotti Biologici), den italienske sertifiseringsautoriteten av økologiske produkter. Produktene inneholder ikke parabener, petrokjemiske emulgatorer, syntetiske farger eller parfyme.

Emballasjen er et kapittel for seg: Rødlakkerte esker som gir assosiasjoner til eksklusive juveler (tenk Cartier) og selve boksen i skinnende metall med KW-logoen i hvit emalje. Vakkert! Å lukke dem er som å lukke døren på en Mercedes … Det beste av alt er at de kan brukes igjen (og igjen og igjen) og refillene er i resirkulerbar kartong.

www.kjaerweis.com

Handle Kjær Weis