Heaven Scent er stolte over å kunne føre parfymer og interiørduft fra nyskapende Parfumerie Generale. 

PG = Parfumerie Generale = Pierre Guillaume
Pierre Guillaume er nesen bak Parfumerie Generale. I 2002 begynte han å skape et univers av dufter der hver og en har en sterk identitet og karakter. Kompromissløs og innovativ har Pierre, i stedet for å fri til et bredt publikum, vært opptatt av å lage sterke bånd mellom brukeren og duften. Her kan du finne dufter du både liker og misliker, men ikke minst dufter du elsker!

Med sin tidligere bakgrunn fra kjemi har parfymøren Pierre Guillaume et unikt utgangspunkt og bruker gjerne helt nye metoder som «photo-affinage» (en utjevning av «olfaktoriske høyder» ved bruk av ultrafiolette stråler). Hans kreasjoner blir derfor også ofte beskrevet å inneha melankolske og vibrerende fasetter.

Siden luksus ikke er et spørsmål om uhemmet bruk av en dyr ingrediens, siden søken etter det unike ikke burde resultere i dufter som er umulige å bruke, og siden modernitet og provokasjon ikke nødvendigvis går hånd i hånd, prøver Pierre Guillaume ikke bare å lage parfyme, men å skape intimitet mellom duften og brukeren.