Bodyologist jobber bare med ingredienser som har solid vitenskapelig dokumentasjon. Aktive ingredienser som virkelig optimerer og forbedrer hudens kvalitet og som kommer i høykonsentrasjonssammensetninger for å sikre overlegen pleie og synlige resultater. Ingrediensene er nøye håndplukket ettersom de gjensidig forsterker effekten. 

Det viktigste for oss er å prioritere effekt og kvalitet ved valg av ingredienser. Vi vil rett og slett at produktene våre skal fungere. Vi sikter også etter en høy andel naturlige ingredienser – uten at det går på bekostning av effektiviteten til produktene våre. Vi ønsker at du alltid skal være klar over hva du påfører huden din og hva du kan forvente av ingrediensene. Uansett alder, kjønn eller hudtype, er vår ambisjon å være ditt foretrukne valg når det gjelder å styrke, pleie og optimalisere kroppens hud.

Grunnleggerne

De København-baserte grunnleggere av Bodyologist har over 30 års erfaring innen skjønnhetsbransjen. Som hovedinnkjøpere i et av Nord-Europas fineste og største varehus, har de ikke bare definert og formet skjønnhetsmarkedet, men har hatt utallige skjønnhetsprodukter i hendene. Med en unik forståelse av dagens kunder og morgendagens skjønnhetstrender har de lett etter de nyeste og beste merkene, produktene og mest effektive ingrediensene. Charlotte og Didde har ikke bare forstått trender, de har vært med å forme dem. Nå legger de sin omfattende erfaring og dype visjon og lidenskap for skjønnhet inn i et nytt, dagsordensettende skjønnhetsmerke: Bodyologist.