Retur av varer

 

I vår nettbutikk gjelder angrerettloven og forbrukerkjøpsloven. Har du fått produkter du har feilbestilt eller ikke vil ha, kan du returnere dem til oss. Les informasjonen på denne siden og kontakt oss for instruksjoner på mail info@heavenscent.no.

 

Du kan returnere varer du har kjøpt hos oss hvis:

• Produktet er skadet
• Du har fått feil produkt
• Du har fått et produkt du ikke har bestilt
• Du angrer på kjøp. I henhold til Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt leveransen din.

 

Emballasje og forseglinger må være inntakt på produkter som skal returneres. Varene returneres per post eller leveres personlig i vår butikk i Øvre Slottsgate 18.

Heaven Scent
Øvre Slottsgate 18-20
0157 Oslo

 

FEILSENDING ELLER SKADET PRODUKT

Dersom vi mot formodning skulle ha sendt deg feil vare er det fint om du tar kontakt med oss slik at vi kan sende riktig vare så fort som mulig. Vi sender deg en returetikett slik at du enkelt kan returnere pakken til oss.

 

ANGRERETT

I henhold til Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt orderen.

Produktene må returneres i originalemballasjen og forseglingen må ikke være brutt. Av hygieniske årsaker forsegles alle produkter som ikke i utgangspunktet er forseglet med plast, og denne forseglingen må være inntakt. Du betaler selv fraktkostnaden.

Vi ber deg om å fylle ut angrerettskjema og at du sender det til oss på info@heavenscent.no. Skriv at det er en retur i emnefeltet og for hvilke ordre det gjelder.

Angrerettskjema finner du her: https://signform.no/dss/index.php?view=forms&id=12