I vår nettbutikk gjelder angrerettloven og forbrukerkjøpsloven. Har du fått produkter du har feilbestilt eller ikke vil ha, kan du returnere dem til oss. Kontakt oss for instruksjoner på mail info@heavenscent.no eller telefon 22605652.

Du kan returnere varer du har kjøpt hos oss hvis:

• Produktet er skadet
• Du har fått feil produkt
• Du har fått et produkt du ikke har bestilt
• Du angrer på kjøp. I henhold til Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du mottar leveransen.

Emballasje og forseglinger må være inntakt på produkter som skal returneres. Varene returneres per post eller leveres personlig til vår butikk sammen med faktura og returskjema og eventuelt angrerettskjema: 

Heaven Scent
Øvre Slottsgate 18-20
0157 Oslo

Dersom du returnerer et produkt fordi du angrer kjøpet, må du selv betale returportoen. Reklamerer du på grunn av skade på produktet eller feillevering, betaler vi porto.

ANGRERETT

Angrerettskjema finner du her: https://signform.no/dss/index.php?view=forms&id=12

Vi kan også sende deg et angrerettsskjema på mail. Vi ber deg om å fylle ut og returnere dette dersom du ønsker å benytte deg av angreretten.

Produktene må returneres i originalemballasjen og forseglingen må ikke være brutt. Av hygieniske årsaker forsegles alle produkter som ikke i utgangspunktet er forseglet med plast, og denne forseglingen må være inntakt. Du betaler selv returporto.

Diptyques første butikk ble åpnet i sprudlende Saint Germain i Paris i 1961 og skaper i dag enestående dufter for deg selv og hjemmet. Diptyque befinner seg et sted mellom virkelighet og fantasi og inviter deg inn i et stemningsfylt duftunivers av minner og drømmer.