Produktene vi bruker opp

Ingenting er bedre bevis på et favorittprodukt enn duftene du bruker til siste dråpen, kremene du klipper opp tuben på, eller krukkene du fanger opp siste rest av med fingeren langs kanten, som om det skulle vært verdens beste dessert. Mer enn at det handler om å utnytte hver krone som er lagt i produktet, er det litt som en favorittsang. Du vil aldri at den skal ta slutt – og så snart den er ferdig, vil du helt bare begynne på den igjen. Det finnes kanskje ikke ett perfekt produkt, men her er produktene som Heaven Scents Henia, Teresa, Emma og Christianne kjøper gang på gang, og alltid bruker opp til siste rest. 

 

 

Henia

Kjær Weis Cream Blush i fargen Embrace. Jeg bruker denne blushen i kinn, på øyne og lepper – året rundt, men mest på vinteren! Den har en kjølig, delikat rosatone som ser naturlig og veldig fresh ut, og krever minimalt med arbeid å påføre. Refill-etuiene til Kjær Weis er også enkle å fylle på når produktet går tomt. Selv om jeg i prinsippet kan velge å fylle på med hvilken som helst av fargene deres, faller jeg så og si alltid tilbake på embrace. 

AMLY sine hudprodukter, særlig deres ansiktsmister og essenser.  Amly sine mister er supre etter rens, før essence eller serum, men også så lette at de er fine å påføre etter sminken er lagt. Og de er virkelig alfa omega for meg. Alt sitter bedre, penere og lenger og huden kjennes mye mer fuktet enn før! Selv om de har vært fast reisefølge gjennom sommervarmen, liker jeg like godt å bruke de innendørs om høsten og vinteren, når luften blir tørrere og huden er sulten på næring. 

Dr. Barbara Sturm Clarifying Mask. Mange ansiktsmasker for urene hudtyper ender med å tørke ut og irritere huden, men her er Sturm sin et unntak. Den fjerner overflødig talg og etterlater huden matt, men er like mye beroligende og fuktgivende, som på sin måte gir en like frisk og ren hud. Den er veldig fin å bruke i sesongskiftene, eller når huden blir rødere ettersom kulden kommer.

 

 

Teresa

Duftlyset Genevrier fra diptyque. Dette lyset har vært en favoritt helt siden jeg startet på Heaven Scent for 3 år siden, og er nå blitt synonymt med lukten av "hjemme hos meg". Fordi det er grønt og urtete gir det meg assosiasjoner matlaging, som jeg tilfeldigvis også elsker å gjøre. 

Dr. Barbara Sturm Cleanser. Sturm sin ansiktsrens er rett og slett helt magisk. Den kjennes verken fet eller spesielt såpete – faktisk føler du knapt at du har brukt den. Den etterlater hunden helt "normal", og allikevel tar den alt fra glittersminke til vannfast maskara. Og så svir den heller ikke i øynene. OG den er utrolig drøy. Et perfekt produkt, synes jeg!

Tam Dao Edt fra diptyque. Denne duften er den virkelig store kjærligheten blant parfymene mine. Duften er varm, hudnær og personlig. Den er verken maskulin eller feminin, bare woody, krydret og deilig. Allikevel er den lett nok til å brukes i alle settinger, og det er sikkert derfor jeg også bruker den opp gang på gang. 

 

 

Emma

Santa Maria Novella - Calendula Cream. Produktet jeg med stor margin har klippet opp tuben til flest ganger (det viser seg alltid å være mer igjen i tuben enn jeg tror!). Det er også produktet jeg anbefaler til alle jeg kjenner. Etter at jeg slet med dårlig hud si begynnelsen av 20-årene, fant jeg omsider ut at denne kremen passet huden min bedre enn alle peelingene, rensemaskene og kvise-tilpassede fuktighetskremene jeg hadde prøvd – tilsammen. Den roer huden, gir den nok fukt og fett til å hjelpe deg gjennom vintre og dehydrerte faser, og med en bitteliten dose salisylsyre holder den huden i sjakk når det trengt. Verdens beste krem. 

Laura Mercier - Tinted Moisturizer (Oil Free). Jeg vet ikke om det er vits å si så mye om dette produktet. Det er ikke et produkt jeg tenker over – jeg bare bruke det, glemmer at jeg har det på, og plutselig er tuben tom. Det er liksom det som er så utrolig bra: Et sminkeprodukt du ikke tenker over, som bare funker. 

Christophe Robin - Purifying Cleansing Scrub with Sea Salt. Her må jeg legge *litt* av skylden på kjæresten min for at sjampoen går tom gang på gang. Selv om det begynte med at han gjorde narr av det han kalte Emma-spa på badet morgen og kveld, er det han som nå spør om jeg ikke kan kjøpe en ny krukke med den der skrubbsjampoen når den er tom. Men jeg forstår han godt. Den hjelper mot irritert hodebunn og tørt, skadet hår, dyptrenser slik at håret ikke trenger å vaskes like ofte. Og så får du så utrolig delikat, deilig hår av den i dagene etterpå. Selv om den er mildt avhengighetsskapende, anbefaler jeg å bruke den maks annenhver vask. Da varer produktet også lengre, selv om du omsider ender med å kjøpe det på ny.

 

 

Christianne

Hydrating Face Mist, Hyaluronic Serum og Face Cream, alle fra Dr. Barbara Sturm. Disse produktene er litt som en "hvit t-skjorte" av en hudpleierutine for meg. De er basics som funker året rundt, men likevel gir huden den næringen og pleien som den trenger. Sesongbasert tilføyer jeg også andre produkter, men disse tre bruker jeg opp gang på gang, og har ingen planer om å bytte dem ut. 

 

Se alle produktene vi alltid bruker opp her

← Eldre Nyere →