Jofrids favorittprodukter

I tillegg til å jobbe som Webmaster for RFSU er Jofrid Head of E-commerce hos oss. (Hvis det er noe du ikke finner i nettbutikken – enten det er informasjon eller produkter – kan du sende en e-post direkte til henne på jofrid@heavenscent.no) Men Jofrid har også jobbet fysisk i butikk hos oss i flere år, og kjenner derfor produktene våre bedre enn de fleste. Les om favorittene hennes her. 

 Parfyme

Jeg liker ofte parfymer med noter av ambroxan, musk og trenoter. Men også myke, mer florale parfymer som bare lukter rent, sånn som Chat Perche fra Goutal og L'eau d'Hiver fra Frederic Malle.

Jeg også brukt Molecule 01 som base under andre parfymer i åresvis. Den er såpass ren at den passer i de fleste duftkombinasjoner, men har også nok karakter til å være god å bruke alene. Og den er spesielt god på ull- og kasjmirgensere!

 

Interiørduft

Jeg elsker alt fra Trudon! Jeg kunne kjøpt et duftlys derfra i blinde og vært sikker på at jeg hadde blitt begeistret, uansett hvilken duft jeg endte med.

Blant favorittene er klassikerene Spiritus Sancti, som dufter av en katolsk kirke fylt opp med kongerøkelse. Og Abd El Kader, som dufter av fersk mynte-te. Men også Ottoman, Madeleine, Cyrnos, Solis Rex og Pondichery, som alle har hver sin særegne duft, og hver sin fantastiske bakhistorie. Trudon-husets historie og inspirasjonen bak lysene kan du lese mer om her.

diptyque sine lys er også nydelige - Feu De Bois, Myrrhe, Santal og Maquis er favorittene her. Med andre ord går det også mye i trenoter og blomster på lysfronten, ikke så fjernt fra parfymepreferansene mine. Og så må jeg jo ikke glemme julelyset til Malle! Noter av gran, amber, kanel og et hint av sukkerspinn er kombinert i en helt særegen Ropion-kreasjon. Det er magisk!

Hudpleie

Huden min er dehydrert, kombinert og til tider allergisk. Derfor blir jeg alltid veldig glad når jeg finner produkter som huden min liker. Har alltid likt produktene fra Själ og Verso, som begge har produkter som er aktive og beroligende på samme tid. Själ ble startet av mor og datter, og kombinerer den nyeste bioteknologiske hudforskningen med østlig tradisjonell medisin. Verso er derimot utviklet av svenske hudleger, og har milde, men effektive produkter med Retinol 8, vitamin C og Niacinamide.

Jeg bruker også den enkle, men supergode fuktighetskremen til Minois. Den er passe fet, og i likhet med resten av Minois-serien, er kremen egentlig utviklet for barnehud. Derfor er det også produkter som passer perfekt for den med sensitiv hud. Og så lukter serien helt nydelig av mild appelsinblomst.

 

Kroppspleie

Jeg er veldig glad i både kremer og oljer. Kroppsolje rett etter dusjen er superdigg, og gjør at det ikke kjennes så fettete. Prøv for eksempel Nykr Baby Oil, som dufter veldig mildt, trekker godt inn, og gir huden en nydelig og naturlig glød. Som navnet tilsier, er den utviklet for å fungere på babyhud, og passer dermed godt til oss med litt sensitiv hud. Når det kommer til kremer, liker jeg Dr. Barbara Sturm sin body lotion veldig godt. Den har en lett tekstur, roer irritert hud, og gjør huden kjempemyk.  

I tillegg vil jeg trekke frem håndkremen Almond Paste Cream fra Santa Maria Novella. Den er rik, trekker godt inn, dufter nydelig av mandler og kommer i en fantastisk krukke. Alle jeg kjenner som har prøvd den er overbegeistrede! Den er visst også fantastisk om man har psoriasis eller eksem.

 

Sminke

Her er jeg en «creature of habit». Har brukt de samme greiene i sikkert 10 år. Secret Camouflage fra Laura Mercier er den beste concealeren jeg har prøvd og den er utrolig drøy i bruk. Ikke la deg skremme av den doble palletten, den gjør det heller mulig å komme frem til helt perfekt nyanse og dekkevne, enten du ønsker å skjule en kvise, rødhet, mørke ringer eller pigmentering. 

Kjær Weis’ øyeskygge i Magnetic bruker jeg hver dag. Den har en perfekt varm brunfarge. I tillegg kommer den i refill-variant. Så etter nesten ti års bruk har jeg nok spart kloden for noen metall-hylstre, om ikke annet. Øyenbrynsblyanten til Laura Mercier er også veldig god. Blyanten er passe pigmentert, og kommer i nyanser som gir et veldig naturlig resultat. Jeg avslutter alltid med å gre brynene med den lille børsten på andre enden, og så er jeg klar!

Handle alle Jofrids favoritter her

← Eldre Nyere →