Vårlige favoritter: Interiørduft

 

Endelig er våren her, inviter den inn! Les våre anbefalinger til interiørduftene som innvier den nye årstiden.

 

Foto: Scarlett Johansson i Lost in Translation (2003)

 

Interiørdufter for lysere dager

 

Spearmint fra Carriere Frères 

"Dette duftlyset gir meg virkelig følelsen av å fylle rommet med fersk mynte. Mynteplanter i vinduskarmen, nytrukket mynte-te, buketter med ferske mynteblader på kjøkkenbenken, og en frisk men solfylt ettermiddag som fyller rommet. Jeg blir aldri lei av denne duften, som kommer som både lys og oljediffuser. Verken for spiss og kjølig, eller for urtete. Bare masse frodig mynte på sitt mest velduftende."

- Oda

 

 

Mimosa Room Spray fra Diptyque

"I Syd-Europa blomstrer de smørgule mimosa-blomsten på akasietrærne i overgangen mellom vinter og vår. Mimosa fra Diptyque dufter også av den sødmefylte våren som er på nippet til å bikke over i sommer. I tillegg til selve blomsten, har den et hint av honning og sjø. For noen er dette kanskje en mer sommerlig duft, men for meg oppleves den som nettopp kontrastene som er våren; det florale, runde og omsvøpende, med et hint av det kjølige, salte og markante."

- Emma

 

La Trouverie fra Maison Francis Kurkdjian

"Med noter av lavendel, timian, rosmarin i kombinasjon med frodige enger, dufter La Trouverie av varmere vårdager. Det er inspirert av et gårdsbruk på den franske landsbygda, er lyset inspirert av barnlige drømmer ut i det fri, hvor verden består av store trær, åpne enger og gamle trehus til å leke gjemsel i. En vårlig dagdrøm".

- Teresa

← Eldre Nyere →