Bjørn Brochmann: Skaplukt

Selv om du mest av alt har lyst å stå fram som shabby-chick hater hver gang du får en ny ladning med lavendelposer fra tanta di som ferierer i Provence, finnes det råd for deg som egentlig har det fint i klesskapet. 

Ribbeluktfjerner
Diptyque lager porselensinnrammede voksmedaljonger som legges i en skuff eller henges på garderobestangen. Prøv for eksempel den svale og grønne fikentrelukten Figuier som holder pinnekjøttlukta på ermelengdes avstand. Selv har jeg 34 Boulevard Saint Germain, og blir alltid like behagelig overrasket når lukten sprer seg med dampen mens jeg stryker skjortene mine.

Diptyque Scented Oval
Diptyque
Innrammet voksblokk · kr 380,-

Gummi-Tarzan
Parfymeinnovatøren Frédéric Malle har lansert noe han kaller «gummirøkelse». De duftende gummimattene kommer i en eske med et design som ville fått selv Ian Curtis fra Joy Divison til å bli glad. Med noter av tre røkelse og stein, er det så langt unna nedstøvede potpurrier du kan komme. — Praktiske er de og, sier Christianne Mediaa Aamodt hos Heaven Scent. — Den ene legger du i klesskapet, den andre slenger du i bilen.

Saint des Saints

Editions de Parfums Frédéric Malle
Nese: Carlos Benaïm

2 stk gummimatter á 118 gr · kr 630,-

← Eldre Nyere →Skriv en kommentar