HENIAS FAVORITTER GJENNOM ÅRET


I et hav av anbefalinger kan noen ganger kjennes umulig å finne de virkelig gode produktene. Her hos Heaven Scent har vi fordelen av å få prøve massevis av gode produkter, hvor vi også finner våre personlige favoritter. Disse produktene ønsker vi å dele videre! Først ut er Henia, og produktene hun brukte, brukte opp, kjøpte på nytt og duftet av i 2021.

Henia har jobbet hos Heaven Scent i rundt ti år, og er et vandrende bibliotek når det kommer til kunnskap, referanser og historier knyttet til parfymer (men også sminke, hudpleie, og veldig mye annet). Interessen hennes for duft har hun hatt siden ung alder, da hennes forfengelige stefar kom hjem fra jobbreiser med parfymer til henne. Hennes første parfyme var Boucheron, og en duft som var aaalt for tung for en 11-åring. I dag bruker Henia alt fra fruktige til florale til treaktige dufter – gjerne i kombinasjon. Hvis du nysgjerrig på å lære mer om historien bak parfymehusene våre, eller vil ha tips til hvilke duftkombinasjoner som er gode på huden og i hjemmet, er det verdt å ta turen innom Henia i butikken i Øvre Slottsgate.

Men til å starte med – her har du Henias favorittprodukter fra året som gikk:

Hudpleieserien til AMLY

“Jeg elsker ansiktspleien fra AMLY Botanicals! AMLY er et brittisk hudpleiemerke som kombinerer naturlige ingredienser og biomedisinsk vitenskap, og produktene deres reddet huden min i 2021. Enten det var snakk om maske-hud, tørr vinterhud eller bare hudens generelle humørsvininger, funket produktene deres utrolig godt. Jeg har ganske tørr hud, men kan lett bli fet hvis jeg bruker for fete kremer. Til tross for dette funker nattbalmen deres Sleep Tight veldig godt.

Produktene som stod øverst på baderomshyllen min i 2021 var masken og rensebalmen Deep Reveal, essensen Meadow Dew (den er litt som en aktiv enzym-toner), og serumet City Screen, som beskytter mot forurensing. Luftkvaliteten rundt oss påvirker hvordan huden har det, så dette er helt topp å ha når man bor i byen.”

Diffuser fra Cire Trudon i duften Abd el Kader

“Denne diffuseren er en videreutvikling av det klassiske Cire Trudon-lyset med samme navn, men jeg liker hvordan diffuseren avgir litt duft, hele tiden. Det er spesielt deilig å komme hjem fra jobb og barnehagehenting og kjenne at hele huset dufter deilig.
Abd el Kader dufter av fersk mynte-te: Det inneholder noter av grønn mynte, sitrus, solbærkropper og jasmin, og er inspirert av en algerisk leder som stanset den franske innovasjonen i Algerie på 1800-tallet. Funker any time, i alle rom, derfor er det den perfekte duften til en diffuser.”

Minois Delicate Shower Gel

Det franske merket Minois Paris lager egentlig barneprodukter, kjennetegnet av den typisk franske, friske appelsinblomstduften. Denne dusjsåpen fra Minois er mildt parfymert, men dufter skikkelig digg og rent, og kan fint brukes av hele familien. Med andre ord brukte vi opp et par flasker med denne i året som gikk, og kjennes som en deilig hverdagsluksus å ta med seg inn i det nye året.”

Eau Rose fra Diptyque og Molecule 01 + Mandarin fra EM

“Når det kommer til duftene jeg går med, er dette noe jeg bytter på hele tiden. Litt som med klær, så er det deilig å ha på seg forskjellige parfymer etter dagsformen, sesongen, vær, klær osv. Jeg liker også å prøve meg frem med duftkombinasjoner, da oppdager jeg ofte mye nytt. I 2021 gikk jeg mye med en kombinasjon av Diptyques Eau Rose – en lett, fruktig og ren rose – og Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin – en en jubileumsutgave av den klassiske Molecule-duften, med en fruktig vri.”

 

SE ALLE PRODUKTENE HER 

← Eldre Nyere →