Julegavetips på tampen

Det er kun noen dager igjen til juleaften og ekstra deilig å streke ut en av dem du har på lista. Her er noen av våre forslag til julegaver i siste liten.

  
Gi The Winter Kit fra Dr. Barbara Sturm til en som håper på godt skiføre i julen. Produktene i reisevennlige størrelser fukter og beskytter huden mot vinterværet.
Dette er en gave til en som drømmer seg bort fra kalde Norge. Eau d’Italie er duften av havbris, svale sitruslunder og terracottafliser som varmes av solen.
 
Trenger du en liten gave? Såpestykkene fra Santa Maria Novella kommer i flere varianter
Dette nydelige duftlyset fra Carrière Frères dufter av bladverket, frukten og stammen til et fikentre. En søt, grønn og treaktig duft.
Vil du gi en parfyme, men ikke vet helt hva du skal gå for – Aqua Universalis EdT fra Maison Francis Kurkdjian er en lett og klar duft og den passer alle.
 
Sleep Tight og Beauty Sleep Mist fra Amly. Fuktighetsgivende ansiktsbalm og mist for skjønnhetssøvnen, til en som fortjener en lang juleferie.
Denne nydelige ansiktsmasken fra Diptyque legges i to deler – legg først masken og deretter en sheetmasken over. Perfekt til en mamma
En myk og behagelig pysj fra danske Tekla laget i 100% økologisk bomull i Portugal. Perfekt foran peisen, eller på hjemmekontoret.
Til en som elsker jula: duftlyset Pain d’Epices fra Maison Francis Kurkdjian dufter av jul med noter av appelsin, honning, kanel og anis.
Vetiver Extraordinaire fra Frédéric Malle. En elegant duft til en elegant person.
Boblebad til en liten person. Fra det franske merket Minois som lager milde og gode produkter til barn.
Og boblebad til voksne, med den vakre duften Portrait of a Lady

 

Her kan du se våre julegavetips samlet, og Her kan du se tips under 500,- 

Vi ønsker deg en ordentlig fin julefeiring!

← Eldre Nyere →