Vårlige favoritter: Hudpleie

 

Foto: Elizabeth Taylors sminkebord av Catherine Opie

 

Våren betyr ikke bare lysere dager og mildere vær – men også at de rikeste kremene endelig kan pakkes ned. En ny årstid er også en perfekt anledning til å teste ut noe nytt. Her har du ansiktsproduktene vi setter øverst på baderomshyllen denne våren.

 

 

Foto: en ung Naomi Campbell av Peter Lindbergh (1988)

 

 

Meadow Dew og Deep Reveal fra Amly, Protective Facial Lotion SPF25 fra Aesop

"Huden min trenger mye fukt, men jeg får kviser med en gang jeg bruker for mange fete kremer. Essensen fra Amly er basert på fermenterte ingredienser, og balanserer huden godt. Aesop-fuktighetskremen med SPF 25 er lett, men tilfører likevel huden massevis av fukt. I tillegg har den bredspektret solbeskyttelse, og passer fint til både dager på jobb og ettermiddager i sola. For å rense huden for solkrem og sminke bruker jeg Amly sin Deep Reveal Nourishing Cleansing Balm. Den gjør ikke huden min fet, men myk og ren. Den er også effektiv på urenheter, og kan brukes som en maske. Sammen utgjør disse en veldig god kombo, særlig i overgangen mellom kaldere og varmere vær. "

- Henia

 

 

 

Sun Drops SPF 50 fra Dr. Barbara Sturm 

"Sun Drops er et førstevalg når solen titer frem. Det er som en kombinasjon av et serum og en solkrem, men har en mer tyntflytende og serum-aktig tekstur enn de fleste solkremer. Teksturen er lett, og enkelt kan påføres oppå sminken i løpet av dagen, samtidig som det gir bredspektret UVA/UVB-beskyttelse med solfaktor 50. I tillegg inneholder den ingredienser som virker beroligende og minsker irritasjon, uten å tette igjen porene. Fin å ha uansett om jeg sykler til jobb, tilbringer dagen foran skjermen, eller når påskesolen omsider titter frem."

- Ingvild 


Sun Drops SPF 50 (Dr. Barbara Sturm)

 

 

Själ Pearl Enzyme Exfoliating Mask og Kashmir Saphire Perfecting Mask

"Disse to produktene er perfekte mens jeg venter på at huden skal få sin naturlige vårglød. Jeg bruker de gjerne i kombinasjon, hvor jeg først eksfolierer huden med Pearl Enzyme-masken. Den innholder ekstrakter fra knuste perler, og gir huden både en jevn hudtone og tekstur. Jeg masserer den inn i huden, lar den sitte på i 10 minutter før jeg vasker den av med en fuktig, varm klut. Deretter påfører jeg Kashmir Saphir-masken, som gir huden fukt, liv og glød i store doser. Jeg lar den sitte på i et kvarters tid, før jeg vasker den av."

- Oda

Pearl Enzyme Exfoliating Mask - Kashmir Saphir Perfecting Mask - Muslin Cloths

← Eldre Nyere →